Kävi suoraan ylenevä polvi vierailulla ja toi pyynnöstäni minulle muinaisen Neste OY:n aikaiset työhaalarit. Koska mikään ei ole niin hauras kuin naisen maine, minun täytyy välttää työnaisen hymyn esittelemistä, kun kykin hanuri pystyssä puskien juurella. Haalari on tähän ratkaisu. Ja muutenkin, koska ulkoisesti työteliäs olemus on minulle tärkeää (vrt. huokailu kopiokoneen ääressä virka-aikaan tai juokseminen kahvikupin kanssa niin, että virkamiehen veri eli kahvi roiskuu pitkin käytäviä, kun on niin kiire), työhaalarit kruunavat tämän. Kiitos joskus vissiin viime vuosituhannella tapahtuneen fuusion, kyseiset logohaalarit tulivat tarpeettomiksi, mutta kyllä ne meikällä välttää. Tämä suorastaan on ylistysvirsi muodoilleni.

Huomaa ironisesti otsalla killuvat Ray Banit. Ne on oikeasti mietitty osa kokonaisuutta, kuten nuo Hai-saappaatkin. Äiti vielä totesi, että alle pieni Ford, niin kunnan kiertävä keinosiementäjä Heikkinen olisi valmis palvelukseen. Hmm. "Täälläkö niitä vanhapiikalehmiä on sulhasta vailla?"

Koska kyseiset Nesteen haalarit ovat oikeaasti olleet käytössä, niissä on valitettavasti reikä. Ja se reikä on suunnilleen siellä, minkä ympärille Tony Halme oli legendan mukaan tatuoinut Exit Only-tatuointinsa. Eli reikä on...

 

Paikka olisi tietty helppo ratkaisu, mutta ei ruoki luovutta. Pari vaihtoehtoa tuli mieleen normaalin pieruhuumorin lisäksi.

Vaan noiden aplikointi se voisi viedä minut jälleen vihanhallintaterapiaan, joten ehei. Mutta onneksi muistin Eija-Riitta Korholan! Hän siivoaakin kuulemma minihameessa, jotta miehellä olisi mukavampaa. Tästä insipiroituneena olen päättänyt paikata kyseisen reiän tuunaamalla siihen Playboy-pupun hännän! Sellaisen, jonka pelkkä näkeminen saa miehen tuntemaan itsensä Hugh Hefneriksi! Tuohon tapaan:

Tosin viimeksi kun kuulin, Eija-Riitta Korhola ja hänen miehensä ovat asumuserossa.