Jäi mietityttämään tuo eilinen päivitykseni koskien vermeitä ja haalareita. Tämän katkelman lopuksi on myös ratkaisu suomalaisen terveydenhuollon ongelmiin.

Ihmiset voi jakaa kategorioihin useallakin eri tavalla. On niitä, jotka saavat kielen kouruun ja niitä, jotka eivät saa (minä saan). Näkkileivän voitelu ja banaanin avaaminen myöskin jakavat kansan kahtia. Joo, varmasti on olemassa harmaata aluetta, mutta ei sotketa sitä nyt tähän.  Mietin tätä haalariasiaa, sillä vaikuttaisi siltä, että jotkut ihmiset ovat haalareissaan äärimmäisen seksikkäitä. Toiset eivät ole. Kyse on sellaisesta jokotai-tilanteesta eikä välimuotoja juurikaan tunneta. Todisteet:

Catch my drift?Jotkut näyttivät opiskeluaikoina totaalisen hottieilta haalareissa. Toiset eivät. Ja meillä humanisteilla ei ollut edes haalareita, eipä silti.

Toinen ilmiö on huivi. Minulla on **tun kallin Hermesin huivi, jolla aina joskus leikittelen. Käytän sitä silti hyvin harvoin, koska olo on niin omituinen sen kanssa. Sillä huivien käytäjätkin voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään. Niitä, jotka huivi tekee filmitähden näköiseksi. Ja sitten tullaan me muut, jotka näyttävät missä tahansa Herpesin huivissa karjakolta, aina ja iänkaikkisesti. Sitä täyty vain tuntea luokkansa lait ja elää sen mukaan, mitä on annettu. Prui ämmyä, prui pruuuuui.

 

Sitten se ratkaisu terveydenhuollon ongelmiin. Ladatessani luvatta netistä tuota mummovalokuvaa ja tallentaessani sitä omaperäisellä nimellä "mummo", sain tekstin, "skannataan mummo virusten varalta". Ei löytynyt! Nyt vaan kaikki skannailemaan mummoja virusten varalta kotikoneilla!