Takapihalle en viitsi edes vilkaista, mutta että etupihallakin pitää olla vielä hirveet kinokset. Hei haloo, kohta mennään juhannuksessa. Huomenna minä kyllä ostan narsisseja, vaikka mitä kävisi ja laitan ne parvekkeelle. Ja ehkä joku kiltti lohikäärme tulee ja sulattaa tuon paskapäähangen pois tuosta.

Minä en sitten koskaan ole väittänyt osaavani kuvankäsittelyä.

Julkaisusarjassa "olisiko pitänyt ja kaduttaako etten ajoissa ruvennut" on vuorossa lumen alle jäänyt muistaakseni parisen kymppiä maksanut risuamppeli (what ever).

Siihen nähden että siinä on ollut about tonni lunta päällä voinen todeta, ettei tuosta tule kalua eikä ainakaan amppelia enää. Aikaahan oli vain ehkä tapaninpäivään poistaa tuo amppeli tuosta, joten ei sitä tässä virka- ja yksityiselämän pyörteessä voi vaatia mitenkään pois ajoissa otettavaksi - ainakaan, jos kulkee ohitse vähintään 2 kertaa päivässä. Ja että se olisi vaatinut kädenojennuksen, tarttumisen (peukalo-etusormiotehan meidät eläimistä erottaa, ellei lasketa koalaa ja opossumia) ja pienen siirtoliikkeen. Mutta ei vaan pysty kykene veny repee. Pitää ostaa uusi.

Tämä muistiin merkittäköön poikaani varten, jos hän joskus levittelee tuhkiani pusikoiden juurelle ja miettii, että miksihän siltä äiteeltä jäi niin säälittävä perintö. Tähän minä sitä rahaa hassaan. Olisko muuten kohtuullisen tragikoomista, jos sitten minun tuhkillani saataisiin vihdoin versoamaan tämäkin puutahra. Hahhahahaa.