Viikko lisää puutarhaviisautta. Viikko lisää haastetta luottokorteille. Vuorenkilpien joukkomurha, puutarhakalustehankintoja yms.

Maan kääntäminen alkoi jo aamulla. Alussa oli taas savimaa, pistolapio ja Aino (kukaan ei varmaan arvaa tästä hokemastani, mikä kirja on nyt menossa). Totesin, että tämä torppa ei vuorenkilpiä kaipaa, josta tein runon ja sitten niitä ja muita mitä-sun-ikinä-rehuja tappamaan penkistä. Mies tappoi aitaa, minä kukkia ja lapsi aikaa. Ei vaan, on lapsityövoima myös aika tehokas voima, joskin missään johtajakoulussa ei kyllä opeteta, kuinka se saadaan tuottamaan. Jos minä kaivan kuoppaa, pitääkö sen tulla hosumaan samaan kuoppaan oman lapionsa kanssa? Toisaalta, jos vastaan tulee jättimäinen kastemato, pikkuinen poika on aika hyvä. Minä en - kautta haudassa lepäävien feministien - koske matoihin. Ja se mato joka oli pihalla, se oli SUUURI. Valtava! Yksi **tun anakonda! Meitsin tiluksilla! Lapsityövoima apuun ja johan poitsu kiikutti sen toistaiseksi nimeämättömän, mutta ei death rowssa olevan puskan juurelle. Ja sitten kelepasi taas ottaa rennosti.

(sanottakoon, että puoli sekuntia tämän kuvan ottamisen jälkeen otettu toinen kuva on epäselvä, koska Lapsityövoima putosi viritelmästään)

 

No, lapiointia, lapiointia, lapiointia. Kahviholisti on kahviholisti puutarhassaankin (mikä suureellinen sana kuvaamaan sitä omistamaamme lihavaa postimerkkiä), joten kiitos ja ylistys Bilteman termosmukeille, jonka olen leikkisän vallattomaan luonteeseeni sopien tuunannut eli kustomoinut oivaltavan taiteellisesti.

Lisäksi olen oppinut useita asioita.

5x45 litraa multaa painaa enemmän kuin koko kaveripiirini synnit yhteensä.

Kun em. määrän multaa kasaa ostoskärryihin, sen ohjattavuus heikkenee merkittävästi.

Jos haluaa kääntää ostoskärryt joissa on 5X45 litraa multaa, 4 isoa ruukkua, yksi pieni ruukku, poranteriä ja 4 hitto-kun-muistais-edes-nimen kukkaa ja jos Mies ja hänen hauiksensa ovat poissa, tällöin Lapsityövoima on oiva tapa kääntää kärryä.

Ja vaikka tuo määrä multaa painaa aivan käsittämättömän paljon (Priuksen helma viiltää maata ja tuottaa hitsauskipinää), se kuitenkin riittää aika pienelle alalle.

Kura siirtyy saappaista sisään. Meillä on tänään luututtu alakerta kahteen kertaan, mikä on jumalavita enemmän kuin koko keskimääräisessä kvartaalissa! OMG! LOL! WTF! WYSIWYC (what you see is what you clean)

Ja kun lopulta on saanut raitisilmamyrkytyksen ja tuhdannut lapion kanssa koko päivän, voi ihailla ihanaa terassia ja ihania uusia terassivermeitä.

Tarkkaan jos katsoo, voisi kuvitella, että meillä on naapureihin verrattuna lämmin mikroilmasto. Mutta ei, meilläkin OLI ihan sikatörkeenlaittomasti lunta pihalla. Vaan sepäs kolattiin pois.

Kyllä tästä kuulkaa hyvä vielä tulee. Jos ei tule, ei se ainakaan yrittämisestä ole kiinni.